Remote Monitoring

Vi använder remote monitoring för att följa upp

Vi samarbetar med experter inom remote monitoring så att vi kan följa dina framsteg. Du får veta när det är dags att byta tandställning och kan således gå igenom behandlingen så effektivt som möjligt. Allt du behöver göra är att få vår remote monitoring, ladda ner appen till din mobil och skanna dina tänder varje vecka. 

FAQ

Vi vill hjälpa dig att le från insidan. Ett leende som kommunicerar hur bra du mår. Ett leende som får andra att må bra, som skapar en gemenskap. Du ska få känna dig nöjd med ditt leende och dig själv.

Vi kombinerar hög kundnöjdhet med hög medicinsk kvalité. Vår tandreglering designas av svenska och tyska experter. Vi gör det enkelt med ett fåtal besök.  Alla som vill ska ha råd.

Tandställningar är transparenta anpassade skenor, som vi anpassar perfekt till dina tänder, baserat på din specialdesignade behandlingsplan. Under en behandling med nordic smiles byter du dina tandställningar varje vecka så att dina tänder gradvis justeras. 

Du bokar en tid för rådgivning och en 3D-skanning hos en av våra mottagningar. En modern 3D-skanner skapar en detaljerad bild av dina tänder och ditt leende. Våra ortodonti-experter kommer därefter att utvärdera ditt leende och utformar en individanpassad behandlingsplan som du får efter två till tre bankdagar. Du får då en simulering av hur dina tänder och ditt leende kommer att se ut efter behandlingen. Först efter att du har godkänt behandlingsplanen börjar behandlingsprocessen.

Genom att betala dina tandställningar godkänner du behandlingsplanen och   dina tandställningar skickas till dig inom ett par veckor. För bästa resultat bör du bära dina tandställningar minst 20 timmar om dagen, dock minst 6 timmar kontinuerligt. Dina tänder flyttas gradvis till det avsedda slutläget tills det önskade resultatet uppnås. 

När du slutfört behandlingen kommer du tillbaka för en kontrollskanning för att säkerställa att behandlingen utfördes till din fulla tillfredsställelse. Du kan då också passa på att beställa en tandskena. Tandskenan använder du under natten för att behålla ditt nya vackra leende. 

Längden på din behandling med nordic smiles beror på komplexiteten i ditt ärende och hur ofta du bär dina tandställningar. Våra ortodonti-specialister avgör exakt hur lång tid din behandling kommer att ta utifrån dina specifika behov. I genomsnitt tar en behandling cirka tre till fyra  månader, men du kan börja se resultat redan efter några veckor.

Du kommer att få veta av våra ortodonti-specialister i din anpassade behandlingsplan hur ofta du behöver byta till nya anpassningar. Använder du dina tandställningar på korrekt sätt byter du generellt varje vecka.

Ja, vi kan skräddarsy din behandlingsplan efter dina specifika personliga behov och omständigheter t.ex. under natten. Behandlingen kommer då att vara längre.

Det är vanligt att människor som tidigare har haft tandställning eller annan ortodonti-behandling väljer behandling med nordic smiles tandreglering som en snabb och effektiv lösning för mindre korrigeringar om man t.e.x. inte brukat allvar med tandskena efter sin tidigare behandling. 

Om remote monitoring

Om remote monitoring

Ladda ned PDF

Hur det fungerar

Hur det fungerar

Ladda ned PDF

Hur du gör på bästa sätt

Hur du gör på bästa sätt

Ladda ned PDF