Om Nordic Smiles

Varför?

Det finns ingen anledning till att tandreglering ska vara så dyrt.

Fler än 7 av 10 inte är nöjda med deras tänder. Tyvärr är priset på osynliga tandställningar tills nu så högt att många inte kan eller vill betala. 
Det ändrar vi på.

Vi vill göra det möjligt för alla att unna sig det leende dom aldrig fick eller tidigare haft och sedan förlorade med tiden.

Genom att använda modern teknologi, att endast fokusera på aligner-behandlingar och att ta bort mellanhänder – har vi gjort det möjligt att ha priset under 20.000kr för de enkla behandlingarna. 

Vårt mål är att hjälpa dig att le från insidan. Ett leende som kommunicerar hur bra du mår. Ett leende som får andra att må bra, som skapar en gemenskap. Du ska få känna dig nöjd med ditt leende och dig själv.

#releaseyourinnersmile

Vårt erbjudande är enkelt

Hög kvalité

Vi kombinerar hög kundnöjdhet med hög medicinsk kvalité. Vår tandreglering designas och övervakas av svenska tandläkare och tyska ortodontister.

Tillgänglighet

Vi gör det enkelt med ett fåtal besök. Modern teknologi och vår state-of-the-art App ersätter fysiska besök och du kan göra behandlingen hemifrån. 

Prisvärt

Alla som vill ska ha råd.

 

Inget är bättre än erfarenhet.....

Vi jobbar bara med experter – våra tandställningar är designade och producerade av ett av Tysklands ledande labb. Våra tandläkare i Sverige har många års erfarenhet med aligner-behandlingar och teknologin vi använder är utvecklat speciellt till aligner-behandlingar. 

Aligner-behandlingar är det enda vi gör och hela vår verksamhet är inriktad på det. 

Därför är vi väldigt duktiga på det.

Vi har egna kliniker i Stockholm och Göteborg samt tandläkarkliniker där våra tandläkare kan kalla in dig om det finns behov eller om du önskar att träffa dom personligen.

FAQ

Vi vill hjälpa dig att le från insidan. Ett leende som kommunicerar hur bra du mår. Ett leende som får andra att må bra, som skapar en gemenskap. Du ska få känna dig nöjd med ditt leende och dig själv.

Vi kombinerar hög kundnöjdhet med hög medicinsk kvalité. Vår tandreglering designas av svenska och tyska experter. Vi gör det enkelt med ett fåtal besök.  Alla som vill ska ha råd.

Tandställningar är transparenta anpassade skenor, som vi anpassar perfekt till dina tänder, baserat på din specialdesignade behandlingsplan. Under en behandling med nordic smiles byter du dina tandställningar varje vecka så att dina tänder gradvis justeras. 

Du bokar en tid för rådgivning och en 3D-skanning på en av våra kliniker. En modern 3D-skanner skapar en detaljerad bild av dina tänder och ditt leende. Våra ortodontister och tandläkare kommer därefter att utvärdera ditt leende och utformar en individanpassad behandlingsplan som du får efter ungefär en vecka. Du får då en simulering av hur dina tänder och ditt leende kommer att se ut efter behandlingen. Först efter att du har godkänt behandlingsplanen börjar behandlingsprocessen.

Genom att betala dina tandställningar godkänner du behandlingsplanen och   dina tandställningar skickas till dig inom ett par veckor. För bästa resultat bör du bära dina tandställningar minst 20 timmar om dagen. Dina tänder flyttas gradvis till det avsedda slutläget tills det önskade resultatet uppnås. 

När du slutfört behandlingen kommer du tillbaka för en kontrollskanning för att säkerställa att behandlingen utfördes till din fulla tillfredsställelse. Du kan då också passa på att beställa en tandskena. Tandskenan använder du under natten för att behålla ditt nya vackra leende. Alternativt kan du beställa en permanent retainer så du aldrig behöver oroa dig om det mera

I genomsnitt tar en behandling cirka 15 veckor men du kan börja se resultat redan efter några veckor.

Använder du dina tandställningar på korrekt sätt byter du generellt varje vecka. Din tandläkare ger dig besked i Appen värja vecka efter du har gjort din vecka scan.

Det är vanligt att människor som tidigare har haft tandställning eller annan ortodonti-behandling väljer behandling med nordic smiles tandreglering som en snabb och effektiv lösning för mindre korrigeringar om man t.e.x. inte har haft en retainer efter sin tidigare behandling. 

För att hålla dina nordic smiles tandställningar luktfria och hygieniska kan du borsta dina tandställningar med en tandborste och tandkräm och skölja dem i ljummet vatten. Använd inte varmt vatten på dina tandställningar för att undvika deformering av materialet.

 

Du kommer knappt att märka våra tandställningar, förutom att ditt leende börjar förändras. Dina tandställningar är avtagbara och nästan osynliga, så att du kan fortsätta leva ditt liv som vanligt. Du upprätthåller din tandhygien som du har gjort tidigare. Mat och dryckesintag påverkas ej förutom att du behöver ta ut tandställningen medan du äter och dricker (vatten går bra). 

Fri konsultation, var du än bor!

Bor du långt ifrån Stockholm och Göteborg så har du
möjlighet att boka en fri videokonsultation med oss.

Bor du långt ifrån Stockholm och Göteborg så har du möjlighet att boka en fri videokonsultation med oss.