Tre enkla steg till ditt nya leende

1

Vårt professionella team gör scanning på plats

Du besöker en av våra kliniker. Här gör vi en scanning av dina tänder som skickas till vårt Ortodontist-labb i Tyskland. Tillsammans med våra svenska tandläkare gör de en bedömning och ett förslag till hur ditt nya leende skulle kunna se ut och hur en behandling görs bäst.

Vårt labb skapar dina tandställningar.

 Vi delar en 3D-simulering av hur ditt leende kommer att förändras om du gör behandlingen. Vi genomgår och diskuterar förslaget med dig på en videokonsultation. Du får antingen hemskickat alla dina tandställningar eller utlämnat hos tandläkaren inom ett par veckor.

2

2

Vårt labb skapar dina tandställningar.

 Vi delar en 3D-bild av hur ditt leende kommer att förändras innan produktion. Du får dina transparenta tandställningar skickade hem till dig inom ett par veckor.  

3

Du visar världen ditt nya leende.

Vår tandläkare övervakar din behandling varje vecka och vid behov kallar vi in dig till kliniken. När du har slutfört behandlingen kommer du tillbaka för en kontrollskanning och vi kollar tillsammans att resultatet blev som förväntat.

Du visar världen ditt nya leende via sociala medier eller IRL.

Fungerar det på mig?

Nordicsmiles genomskinliga skenor kan korrigera de flesta tandrelaterade avvikelser. Behandlingen kan göras  från mindre korrigeringer, kosmetiska justeringar till  mer avancerade trångställningar och gluggar.

Vi gör det Folktandvården inte gör.

Du berättar hur du gärna vill att ditt nya leende ska se ut. När vi har en 3D-skanning av dina tänder, kan våra ortodontister och tandläkare utvärdera hur vi kan hjälpa dig och vilket resultat vi kan lova. Normalt tar våra behandlinger mellan 15-20 veckor men kan dröja längre i mer komplicerade fall.

Om du är nyfiken på om vi skulle kunna hjälpa dig  – eller bor långt ifrån Stockholm och Göteborg – kan du även boka en videokonsultation med en tandläkare som kan svara på dina frågor och ge dig en initial bedömning.

Exempel på vad vi kan göra

Reducera glipor

Kunden ville gärna stänga gluggen i överkäken och få ett mer harmoniskt leende.

Harmonisera tandbågen

Kunden ville ha en fin båge i underkäken.
Kundens överkäke var redan perfekt från tidigare tandreglering.

Bredare leende

Kunden ville justera en sned hörntand och få ett bredare leende. Hade velat ordna detta sedan länge.

Nyfiken på om vi kan hjälpa dig?